شیرینی شستی کاراملی
مواد لازم :
تخم مرغ ..... یک عدد
آرد ..... یک پیمانه (150گرم)
پودر کاکائو......یک چهارم پیمانه
نمک ....یک چهارم قاشق چایخوری
کره ...... یک دوم پیمانه(110گرم )
شکر......دوسوم پیمانه(135گرم)
شیر ....دوقاشق سوپخوری
وانیل .....یک چهارم قاشق چایخوری
تافی کره ای ..... 15 عدد
خامه صبحانه.... سه قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده ....یک پیمانه
طرز تهیه
مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم.و کره رو چند ثانیه میزنیم و بعد شکر رو اضافه میکنیم باز هم میزنیم و بعد زرده تخم مرغ باز دوباره هم میزنیم و شیر و وانیل در آخر مواد خشک رو اضافه میکنیم و با دور کند میزنیم تا خمیر درست بشه . خمیر رو در یک پلاستیکبه مدت دو ساعت داخل یخچال استراحت میدیم . بعد از خمیر گوله های کوچولو به اندازه قاشق سوپخوری بر میداریم و بین دودست گردی درست میکنیم و اون سفیده باقی مانده رو با چنگال میزنیم تا از لختی بیرون بیاد و بعد خمیره گوله شده رو اول داخل سفیده تخم مرغ بعد داخل گردوی خرد شده میغلطونبم و توی سینی فر میچینیم و وسطشو با انگشت شست فشار میدیم تا کمی گود شود و سپس در فر 180 درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه میپزیم.و وقتی بیرون آوردیم و خنک شد با سس کارامل داخلش پر میکنیم.
طرز تهیه سپس کارامل:
تافی ها رو با خامه روی حرارت خیلی ملایم قرار داده تا تافی ها ذوب بشن و بعد هم میزنیم تا مخلوط یکدستی آماده بشه .