خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_پرتقالی

    : دو عدد پرتقال بزرگ یا 1 پیمانه 

    تخم مرغ : 4 عدد

    آرد : 375 گرم یا حدودا 3 پیمانه 

    شکر : 250 گرم تا 270 گرم 

    روغن مایع : 1 پیمانه 

    بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری

    وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری 

    رنده پوست دو عدد پرتقال یا دو قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال 

    طرز تهیه : 

    همه مواد تشکیل دهنده کیک بجز آرد و بکینگ پودر و آب پرتقال رو در یک ظرف ریخته حدود یک دقیقه با دور تند هم زن مخلوط کنید تا مایه کیک کمی غلیظ شود . آب پرتقال را اضافه 5 ثانیه هم بزنید . آرد و بکینگ پودر را مخلوط روی مواد فوق الک کنید . و با لیستک مواد رو اهسته مخلوط کنید اگر کمی خمیر یکدست نشده مونده بود یکی دو ثانیه با دور تند همزن مایه کیک رو یکدست کنید . مایه کیک رو در قالب  25 سانت چرب و آرد پاشی شده ریخته و به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد بپزید . کیک را در قالب خنک کنید بعد در ظرف سرو برگردانید .برای سس پرتقال هم نصف اب پرتقال+یه قاشق نشاسته ذرت.روی حرارت می ذاریم تا غلیظ بشه بعد خاموش کردن کمی کره بهش می زنیم میذاریم خنک بشه می ریزیم رو کیک نوش جان.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان