کیک_پرتقالی
: دو عدد پرتقال بزرگ یا 1 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 375 گرم یا حدودا 3 پیمانه
شکر : 250 گرم تا 270 گرم
روغن مایع : 1 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
رنده پوست دو عدد پرتقال یا دو قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال
طرز تهیه :
همه مواد تشکیل دهنده کیک بجز آرد و بکینگ پودر و آب پرتقال رو در یک ظرف ریخته حدود یک دقیقه با دور تند هم زن مخلوط کنید تا مایه کیک کمی غلیظ شود . آب پرتقال را اضافه 5 ثانیه هم بزنید . آرد و بکینگ پودر را مخلوط روی مواد فوق الک کنید . و با لیستک مواد رو اهسته مخلوط کنید اگر کمی خمیر یکدست نشده مونده بود یکی دو ثانیه با دور تند همزن مایه کیک رو یکدست کنید . مایه کیک رو در قالب 25 سانت چرب و آرد پاشی شده ریخته و به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد بپزید . کیک را در قالب خنک کنید بعد در ظرف سرو برگردانید .برای سس پرتقال هم نصف اب پرتقال+یه قاشق نشاسته ذرت.روی حرارت می ذاریم تا غلیظ بشه بعد خاموش کردن کمی کره بهش می زنیم میذاریم خنک بشه می ریزیم رو کیک نوش جان.