سوهان_نارگیلی_
مواد لازم برای۶ نفر
بادام خرد شده ۱/۴ پیمانه
شربت سکنجبین ۱/۲ پیمانه
شکر سفید ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چای خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- برای تهیه سوهان نارگیلی، ابتدا نیمی از پودر نارگیل را به طور مساوی بر روی یک ورق پخت که با کره چرب کرده اید، بریزید.
۲- در یک کاسه متوسط، شکر و شربت سکنجبین را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو به مدت 3 دقیقه قرار دهید.
۳- بادام را اضافه کنید و هم بزنید و دوباره به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
کره و وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
۴- این مواد را درون ظرف مخصوص به صورت لایه ای نازک بریزید و بقیه پودر نارگیل را بر روی مواد بپاشید و بگذارید تا این مواد سرد شود.
۵- پس از یک ساعت که مواد خوب خنک شد، آن ها را به قطعات مورد نظر بشکنید.