خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی گردویی دارچینی

    مواد لازم:

    آرد 225 گرم

    کره 185 گرم

    شکر 110 گرم

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    رنده پوست لیموترش 1 عدد

    دارچین 1 ق غ

    کشمش 80 گرم

    گردوی خرد شده 50 گرم

    بیکینگ پودر 1 ق غ

     طرز تهيه:

    1_ کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.

    2_ دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

     خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

    3_ فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.

    4_ سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.

     زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان