خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_قطاب ويژه نوروز

    بدون فـــــر

    مواد لازم:

    ماست نصف لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد  .  کره 100 گرم  .  شکر 1 لیوان  .  آرد 3 لیوان

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  گردو خرد شده نصف لیوان  .  پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

    پودر نارگیل نصف لیوان  .  پودر دارچین 1 قاشق چایخوری  .  پودر پسته و پودر قند برای تزیین

     

    طرز تهیه : 

    کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

    ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید ( تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد ) ، سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

    تمام مواد خشک مخصوص داخل قطاب ( نصف لیوان شکر ، گردو خرد شده ، پودر دارچین ، پودر هل ، پودر نارگیل ) را با هم مخلوط کنید.

    پس از مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را خوب پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید ، داخل هر تکه خمیر حدود 1 قاشق از مواد خشک بریزید ، لبه های خمیر را روی هم بگذارید و با فشار انگشتان لبه های خمیر را به هم بچسبانید سپس از یک سمت به سمت دیگر لبه های خمیر را پیچ دهید.

    تمام خمیرها را به همین روش آماده کنید ( میتوانید به جای پیچاندن لبه های خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید ) ، درون قابلمه روغن فراوان بریزید سپس تک تک قطاب ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

    قطاب را در طول سرخ شدن خوب حرکت دهید تا تمام سطح قطاب برشته و طلایی شود ، پس از سرخ شدن قطاب ها را درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس داخل پودر قند بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان