بالش_های_طـلایی
مواد لازم:
آرد سفید دو پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق اندازهگیری
نمک به مقدار کم
مارگارین یا کره دو قاشق اندازهگیری
آب 2/3پیمانه
شربت، شکلات حل شده، عسل، پودر قند هر کدام در صورت تمایل
طرز تهیه:
آرد، بیکینگپودر و نمک را در یک کاسه الک کرده، کره یا مارگارین نرم را اضافه میکنیم و در آرد میمالیم تا حالت نان خشک شود. آب را به تدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید و به صورت یک توپ در آورده و روی سطح آرد پاشیده ورز میدهیم تا نرم شود و به شکل یک مستطیل 64 × 35 باز کرده و مربعهایی با ابعاد 3×3 سانتیمتری برش میزنیم. روغن را داغ کرده به نحوی که نانها در 30 تا 60 ثانیه در آن سرخ شود و پس از طلایی شدن از روغن خارج و روی کاغذ آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی خارج شود و بعد از خنک شدن شربت، سس شکلات یا پودر قند یا عسل را بر سطح آن کشیده و پس از بسته شدن در ظرف مناسبی میچینیم.
نکته:
منظور از قاشق اندازهگیری همان قاشق استاندارد شیرینیپزی است.