خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک_رنگین_کمان

    مواد لازم:

    ارد 3 لیوان 

    تخم مرغ 3 عدد 

    شیر 1 لیوان 

    شکر 1/5 لیوان 

    روغن 1/2 لیوان 

    پکینگ پودر یک و نیم ق غ 

    وانیل کمی 

    طرز تهیه:

    زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید .زرده و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود .بعد شیر را اضافه کنید تقریبا 30 ثانیه بزنید بعد روغن را اضافه کنید و دوباره 30 ثانیه بزنید .ارد و پکینگ پودر را سه چهار بار الک کنید و کم کم در مخلوط الک کنید هم بزنید در چند مرحله ارد را در مخلوط الک کنید . سفیده را با دور تند همزن بزنید تا پف کند تا فرم همزن روی سفیده ایجاد شود ووقتی ظرف را برمیگردونی سفیده نریزد .سفیده را درون مخلوط قبلی ریخته و اهسته در جهت عقربه های ساعت همبزنید فقط در حدی که مخلوط شود .مخلوط را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید ودر هر ظرف رنگ مورد نظر را اضافه کنید ودر قالب 23 سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و یکی از مواد را درون قالب بریزید من از دوتا ظرف پیرکس هم استفاده کردم که بتونم همزمان سه رنگ تو فر بزارم .تقریبا نیم ساعت طول کشید چون قطرش کمه زود پخته میشه .کیک های اماده رو بزارین خوب سرد بشه و روی هر کدوم یه لایه خامه بکشید و کیک بعدی بزارین روش ترتیب رنگ ها هم که سلیقه ایه .بعد روی کیک و اطراف اون رو هم با خامه پوشش بدين

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان