خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک مخملی قرمز

    مواد لازم:

    آرد   240 گرم

    شکر  180 گرم

    جوش شیرین   1 قاشق چایخوری

    نمک   ½ قاشق چایخوری

    پودر کاکائو   1 قاشق سوپخوری

    تخم مرغ  2 عدد

    روغن   ¾ پیمانه

    باترمیلک  یا دوغ کاملا بدون نمک    1 پیمانه

    سرکه سفید   1 قاشق سوپخوری

    وانیل   ½ قاشق چایخوری

    رنگ خوراکی قرمز   دو قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا دو قالب با قطر  20 سانتیمتر را انتخاب کنید کف قالب را کاغذروغنی بیاندازید روی کاغذ و و دیواه قالب را با روغن جامد چرب کنید. فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود. آرد و پودر کاکائو را 3 بار الک کنید . برای درست کردن باترمیلک به 1 لیوان شیر یک قاشق سرکه سفید اضافه کنید و ده دقیقه زمان دهید تا به باترمیلک تبدیل شود.شکر /جوش شیرین و نمک  را هم اضافه کنید . در ظرف دیگری روغن مایع و رنگ خوراکی و سرکه  را خوب  مخلوط کنیدو با همزن دستی هم بزنید.

     باترمیلک  را به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید ولی هم نزنید مخلوط روغن و سرکه و رنگ را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید . دو عدد تخم مرغ را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید . هم زدن زیاده از حد باعث خشکی کیک بعد از پخت میشود. مایه کیک را در دو قالب تقسیم کنید و در طبقه وسط فر داغ بگذارید . و نیم ساعت زمان دهید تا کیکها بپزند. بعد از نیم ساعت یک خلال چوبی در مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیکها را از فر خارج کنید اگر نه کمی دیگر زمان دهید تا کاملا پخته شوند. بعد از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی از داغی بیافتند سپس از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی قرار دهید کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و اجازه دهید کیکها خنک شوند و به دمای محیط برسند. 

    برای درست کردن چیزفراستینگ یا کرم پنیری کافیست 200 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با یک چهارم پیمانه پودر قند و ¼ قاشق چایخوری وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود سپس یک پیمانه (لیوان) خامه قنادی شیرین و فرم گرفته را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    من این مقادیر رو دو برابر کردم و چهار کیک با قطر 20 سانت درست کردم و مقدار کرم پنیری رو دو برابر کردم هر لایه کیک رو با مقداری کرم پنیری  پوشش دادم در آخر دیواره های کیک رو هم با کرم پنیری کاملا پوشش دادم روی کیک رو با خرده های کیک قرمز که لایه نازکی از روی کیکها برداشته بودم  پوشوندم

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان