خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی خونگی 

    روغن صاف 187/5 گرم 

    اردسفید 312 گرم 

    خاک قند 225 گرم 

    ارد نخودچی 62 گرم  

    روغن رو به همراه پودر قند میزنیم تا پوک وسفید بشه بعد ذره ذره ارد نخودچی وسفید رو مخلوط کنید و به ارامی به مواد اضافه کنید ولی سفت نشود خمیری شبیه خورده نون داشته باشیم. میزاریم داخل یخچال یا فریزر به مدت نیم ساعت

    ارد سفید و ارد نخودچی را بعد از دراوردن از فریزر به ارامی اضافه میکنیم تا خمیر منسجم بشه ورز زیاد میخواد با سر انگشتان 

    بعد خمیر را تقسیم میکنیم واسانس یا رنگ دلخواه را اضافه میکنیم  وقتی خمیر اماده شد پهن میکنیم وقالب میزنیم توی فر 170 درجه بیست دقیقه تا یک ربع شاید کمتر بعد از پخت دوساعت استراحت قابل مصرفه

    طعم دهنده ها «هل ،دارچین ،زنجبیل،خرفه ....».دستور استادچاووشی

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان