خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک سیب و دارچین

    آرد دو لیوان

    روغن نصف لیوان

    شکر یک لیوان

    تخم مرغ ٣عدد

    شیر یک سومه لیوان

    ماست یک سومه لیوان

    بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری

    جوش شیرین یک سوم قاشق مربا خوری

    وانیل یک قاشق مربا خوری

    سیب چهار عدد

    دارچین 

    طرز تهیه:

    اول سیب هارو پوست میکنیم و نازک برش میزنیم

    فر را روشن میکنیم تا گرم شود,

    بعد قالب را کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم و آردی میکنیم.

    آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک میکنیم.

    بعد در یک کاسه ی بزرگ شکر و روغن را خوب میزنیم تا رنگش روشن شود.

    بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و وانیل  و هر کدومو از تخم مرغ ها رو یک دقیقه هم میزنیم و بعد شیر و ماست را اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم, 

    بعد مخلوط آرد را در سه مرحله داخل مایه میریزیم و آرام هم میزیم , 

    بعد کفه قالب را برش های سیب میچینیم و رویه سیب ها رو دارچین الک میکنیم و نصفه مایه کیک رو میریزیم رویه سیبها و مایه را صاف میکنیم .

    دوباره رویه مایه کیک برشهایه سیب میچینیم و باز دارچین رویه سیبها میپاشیم , و مایه میک میریزیم , و در فر از قبل گرم شده با درجه ی ١٧٠  درجه به مدت ۵٠ دقیقه بپزد , البته حرارت فرها با هم فرق میکنه ,,

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان