شيرينى برنجی
ارد برنج یک ونیم پیمانه
گلاب یک ق غذاخوری
کره. 150گرم
پودر شکر یا پودر قند سه چهارم پیمانه
وانیل نصف ق چای خوری
پودرهل یک ق چای خوری
زرده تخم مرغ یک عدد
تخم خرفه به میزان لازم
زعفران به مقدار لازم
کره که به دمای محیط رسید با پودر قند با نوک انگشت دست اروم مخلوط کردم جوری که کره نباید اب بشه فقط درحد مخلوط کردن تا شکل خمیریشه بعد یه قاشق گلاب اضافه کردم وکمی با پشت قاشق مخلوطش کردم بعد زرده تخم مرغو اضافه کردم و با قاشق بهمش زدم،در اخر ارد و هل و واتیل اضافه کردم و با دست ورز دادم زیاد ورز ندین وگرنه ترک میخوره و کره اب بشه شیرینی خراب میشه درحدی که خمیر به دست بیاد،من خمیر نصف کردم یه قسمت سفید و قسمت دیگه زعفرون زدم،
خمیر به شکل گلوله های کوچک دربیرین و روی سینی که کاغذ روغنی انداختین بزارین و انگشت توی خرفه زده و اروم روی گلوله ها یه کوچولو فشار بدین تا هم خرف بچسبه هم کمی شبزرینی شکل بگیریه،دقت کنین شیرینی زیاد فشار ندین تا پهن بشه،باید به شکل گلوله بره تو فر تا خودش باز بشه،
شیرینی به مدت یه ربع تو فر170 درجه میذاریم تا جایی که زیر شیرینی طلایی بشه،بعد که اماده شد تو یه سینی میزاریم تا سرد بشن بعد تو طرف مورد نظر میچینیم،