خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک میوه خشک

    کیک میوه های خشک یا Rich fruit cake کیکی هست که توش انواع میوه های خشک استفاده میشه و در اروپا و آمریکا برای مراسم های خاص و در اعیاد درست میشه. این کیک دستورهای زیادی داره و در هرکشور به یه سبکی درست میشه.این مدل استرالیایی هست

     این کیک برای افراد مبتدی توصیه نمیشه.

    مواد لازم: 

    کره 225 گرم

    شکر قهوه ای 225 گرم

    آرد 225 گرم

    بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

    نمک یک هشتم قاشق چای خوری

    تخم مرغ 4 عدد

    جوز هندی ¼ قاشق چای خوری

    آب میوه ½ پیمانه

    کشمش سبز یا سیاه یا ترکیب هردو 200 گرم

     یا انجیر خشک سفید یا سیاه نرم خرد شده 100 گرم

    قیسی خرد شده 100 گرم

    خرمای خرد شده 50 گرم

    بادام 50 گرم

    دارچین 1 قاشق چای خوری

    رنده ی پوست پرتقال یک ق م

    طرز تهیه:

    برای کیک های میوه ای حتما باید قالب را با سه لایه کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی 150 درجه سانتی گراد روشن کنید.

    آرد و ادویه ها را الک کنید. آب میوه را روی میوه های خشک بریزید تا خیس بخورند. کره را همراه شکر خوب بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب بزنید تا یک دست شود. آرد الک شده، و میوه های خشک را اضافه کرده با آرامی به کمک لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا مواد یک دست شوند. مواد را داخل قالب ریخته در صورت تمایل روی کیک را با بادام تزئین کنید. قالب را در فر 150 درجه به مدت 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت بپزید. دقت کنید کیک های میوه ای با دمای فر پایین و زمان پخت طولانی پخته میشه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان