خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک پینیاتا قلبی 

     

    مواد لازم

     1 بسته کیک آماده

    4-3  فنجان خامه کیک

    مقداری اسمارتیز یا شکلات قلبی برای داخل کیک

    رنگ صورتی خوراکی(یا هر رنگی که شما می‌خواهید به کیک خود بزنید)

     

    طرز تهیه کیک

    خمیر کیک را کف ظرفی که فویل کشیده‌اید پهن کرده و سپس آن را در فر (200 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید تا کاملا بپزد ف قطر کیک باید جدود 5-4 سانتی‌متر باشد.سپس کیک را از فر دراورده و بگذارید تا سرد شوید سپس با قالب‌های خاصی که در شکل می‌بینید ، کیک را برش دهید.

    در کف کیک لایه قلبی کامل را قرار دهید و کمی خامه کیک را به آن می‌مالید ، سپس در لایه‎‌‌های بالایی قلب توخالی را قرار دهید و لایه به لایه بین لایه‌های کیک خامه بمالید.

    سپس شکلات قلبی را داخل کیک خود ریخته و لایه آخر کامل قلبی را روی سر کیک قرار ‌دهید و سپس به تمام روی کیک خامه رنگی دلخواه خود را بمالید و روی کیک را تزئین کنید . 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان