خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک پنیر قلبی

     

    مواد لازم

    1 فنجان کراکر خوردشده شیرینی

    کمی دارچین

    4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

    16 اونس (2 تکه) پنیر خامه‌ای نرم

    1 فنجان شکر

    3 عدد تخم‌مرغ بزرگ

    1 و 4/1 فنجان خامه ترش

     

    رنگ‌آمیزی طبیعی:

    آبی – 2/1 قاشق غذاخوری پوره توت

    صورتی - 2/1 قاشق غذاخوری پوره تمشک

    زرد - یک لیمو، 1 قاشق چای‌خوری آب لیمو  و 1 زرده تخم مرغ

    نارنجی – 1 و 2/1 قاشق غذاخوری پوره هویج و 2 قاشق چای‌خوری آب پرتقال

    سفید – کیک پنیر ساده

    سبز - کیوی این رنگ را ایجاد نمی‌کند اما شما می‌توانید آهک یا اسفناج را امتحان کنید

    قرمز- پوره شاه توت و یا تمشک برای نوشتن کلماتی بر روی کیک پنیر

     

    طرز تهیه

    قالب قلبی را که در شکل می‌بینید را تهیه کرده و فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

    1)کیک خوردشده را با دارچین و کره ذوب شده مخلوط کنید و این مقدار را به اندازه مساوی در هر قالب قلبی شکل تقسیم کنید و آن را در هر قالب به پایین فشار داده تا کیک‌ها به هم چسبیده و فشرده شده و یک لایه شود.

     

    2)پنیر خامه‌ای را در ظرفی بزنید. شکر، خامه ترش و تخم‌مرغ را نیز به آن اضافه کرده و با همزن آن را بزنید تا یکنواخت شوند. 

     

    3)مایه پنیری کیک پنیر را به 6 کاسه تقسیم کنید ،سپس به هر کاسه پوره میوه خاصی که در بالا گفته شد را اضافه کنید و سپس مایه پنیری را به هم زنید تا با پوره میوه یک زنگ شود.

     

     

    4)این مایع‌های پنیری را به طور مساوی داخل قالب‌های قلبی که قبلا کیک خوردشده را ریخته‌اید، اضافه کنید و سپس 25-22 دقیقه آن‌ها را در فری که قبلا روشن کرده‌اید قرار بدهید تا پخته شوند.

     

     

    5)پس از اینکه کیک پنیر کاملا پخته شد ، قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.سپس کیک پنیر را از آن قالب خارج کنید،اگر این کیک‌ها به‌ خوبی از قالب خارج نشدند ، اول آن‌ها را در فریزر بگذارید و بعد از اینکه آن‌ها را از فریزر خارج کردید با مهرهای خاصی و با استفاده از  رنگ قرمز(پوره شاه توت و یا تمشک)  کلماتی را بر روی کیک پنیر بنویسید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان