#شیرینی_ناپلئونی

مواد لازم
خمیر هزارلا:١ بسته
خامه فرم گرفته:١ پيمانه
پودر قند: به ميزان لازم
پودر پسته براي تزيين
طرز تهیه
اول فر رو با دماي ٤٥٠ درجه فارنهايت از يك ربع قبل از اينكه سيني رو داخل فر بذاريد روشن كنيد تا گرم بشه، خمير رو به عرض ١ سانت با وردنه باز كنيد و به صورت گرد يا مستطيل و يا مربع كات كنيد، داخل سيني فر كاغذ روغني بندازيد و خمير ها رو داخل سيني بچينيد و داخل فر، پنجره ي پايين به مدت نيم ساعت قرار بديد تا خمير ها طلايي بشن، پس از پخت سینی را از فر در بياريد و با يه چاقوي تيز هر كدوم از خمیر ها رواز وسط با چاقو به دو قسمت كنيد، و يك تكه از خمير پخته شده رو با دست خرد كنيد،مقداري خامه روي یک لایه از خمير ميماليم و بعدلایه بعدی رو روش ميذاريم و دوباره خامه ميماليم (اگه خواستيد يك لايه ديگه بذاريد) و بعد از خامه خرده هاي خمير روش ميريزيم،بعد كمي پودر قند و پودر پسته اضافه ميكنيم و داخل يخچال ميذاريم تا كاملا خنك بشه.