خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی‌ مربایی  

    مواد لازم:

    کره نرم شده    ۱/۲ پیمانه

    شکر  ۱/۳ پیمانه

    زرده تخم ‌مرغ   ۱ عدد

    وانیل   ۱/۳ قاشق چایخوری

    آرد  ۱,۱/۳ پیمانه

    مربای میوه  ۳-۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.

     آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

    در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

    تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

    آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

    اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

    درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.

    خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.

    وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.

     شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان