کیک نارگیلی
مواد لازم:
کره ۱۱۰ گرم
آرد ۲ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر دو ق مربا خوری سرخالی
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روش تهیه:
کره و شکر رو مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. تخم مرغ ها رو هم یکی یکی به مواد اضافه کنین
و کامل هم بزنید.
شیر رو که از قبل گذاشتین تا به دمای اتاق برسه به مواد اضافه کنین و هم بزنید در حدی که مخلوط بشه کافیه.
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید. خیلی آروم هم میزنیم تا آرد کامل با مواد مخلوط بشه. 👈 نکته: اگر از پودر نارگیل های خشک موجود در بازار استفاده میکنید اون رو با کمی آب جوش (حدود یک چهارم لیوان) خوب مخلوط کنید تا کمی مرطوب بشه و رطوبت کیکتون رو به خودش جذب نکنه و باعث خشکی کیک نشه! بعد اون رو فشرده کنین تا آب اضافی خارج بشه.
(این نکته رو من دفعات پیش رعایت نمیکردم، یه کمی کیکم به خشکی میزد. اما این دفعه عالی شد😀 )
حالا پودر نارگیل رو به به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
بعد مایه کیک رو توی قالبی که چرب و آردپاشی شده بریزید و در فری که با درجه حرارت ۱۶۵-۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدید. بوسیله خلال دندون تست کنین که کیک پخته شده یا نه.
بعد از اتمام زمان پخت اگر روی کیک طلایی نشده بود می تونید روی کیک چند دقیقه گریل رو روشن کنید.