خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #چیز_کیک_توت_فرنگی 

     

    مواد لازم برای۱۵ نفر

    آب سرد  1.5 پیمانه

    آب جوش  1.5 پیمانه

    پودر ژله توت فرنگی  ۱۶۰ گرم

    مواد لازم برای لایه ی ژله ای    0

    توت فرنگی تازه  ۱۲-۱۰ عدد

    عصاره وانیل   ۱ قاشق چای خوری

    شکر   ۲/۳ پیمانه

    آب جوش  ۱,۱/۴ پیمانه

    پودر ژلاتین   1.5 قاشق چای خوری

    پنیر خامه ای (دمای محیط)  ۵۰۰ گرم

    مواد لازم برای لایه پنیری

    کره ( ذوب شده )  ۱۵۰ گرم

    بیسکویت دایجستیو   ۳۰۰ گرم

    مواد لازم برای کراست 

    طرز تهیه

    ۱- 150 گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.

    ۲- روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت 30-40 ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.

    ۳- یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.

    ۴- بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.

    ۵- بیسکوئیت های خرد شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.

    ۶- خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    ۷- مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.

    ۸- وقتی خوب فشرده و یکدست شد،ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.

    ۹- پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.

    ۱۰- 1 و 1/4 پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.

    ۱۱- خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

    ۱۲- پنیر خامه ای را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید .2/3 پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.

    ۱۳- با همزن پنیر خامه ای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود.(پنیر خامه ای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد،در غیر اینصورت زدن سخت میشود)

    ۱۴- عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید

    ۱۵- ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود

    ۱۶- کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخ هایی روی سطح آن ایجاد میکنید

    ۱۷- مایع پنیری را روی کراست میریزید سپس ظرف را 10 دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید

    ۱۸- در این مدت توت فرنگی ها را شکل قلب برش میزنیم. به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v شکل مانند شکل زیر از آن جدا میکنیم.

    ۱۹- سپس هر نصف توت فرنگی را به این صورت روی لایه ی پنیری میچینید

    ۲۰- روی ظرف سلفون کشیده و حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال میگذارید

    ۲۱- از ژله ی توت فرنگی برای لایه ی بالایی استفاده میکنید  160 گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزید

    ۲۲- 1 و 1/2 پ آبجوش را به آن اضافه میکنید

    ۲۳- خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود

    ۲۴- سپس 1 و 1/2 پ آب سرد را اضافه میکنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود.سپس روی لایه ی پنیری میریزید.(حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)

    ۲۵- روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار میدهید

    ۲۶- با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید.(چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برش های شما زیباتر شود)

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان