رولت مخملی
مواد لازم:
تخم مرغ :۴ عدد
ارد: ۳/۴ پیمانه
شکر:۳/۴ پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز
اسانس توت فرنگی و یا بادام و یا رازبری خامه فرم گرفته
طرز تهیه: فر رو روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید . سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه شکر اسانس – وانیل و زرده تخم مرغ ها رو خوب با همزن برقی میزنیم تا حجمشون ۲ برابر بشه و رنگش کرمی بشه ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد مخلوط شده الک میکنیم و به آرامی همه مواد رو مخلوط میکنیم نباید زیاد هم بزنیم همین که ارد قاطی مواد بشه کافیه . بعد رنگ خوراکی قرمز رو اضافه و مخلوط میکنیم . نصف سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار نصف دیگه ی سفیده رو اضافه میکنیم و با یک لیسک دورانی و اروم مخلوط میکنیم . کف سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی پهن میکنیم وهمه جاش رو با برس روغن میمالیم روش بعد مایه کیک را توی سینی به سایز ۳۱ در ۳۱ سانتی میریزیم . روش رو با لیسک صاف میکنیم وداخل فر میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا وقتی روی اسفنجمون طلایی بشه بعداز پختن آنرا بیرون میاریم و یک کاغذ روغنی پهن میکنیم و سینی رو برمیگردونیم روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج راجدا میکنیم و با همون کاغذ رولش میکنیم و و روش یک حوله میندازیم میذاریم تا خوب خنک بشه بعد رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم و اگر دوست داشتید یک ردیف از برشهای خرد شده توت فرنگی یا رازبری رو هم میتونید بچینید توش و دوباره رولش میکنیم بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱-۲ ساعت تا خودش رو خوب بگیره و بعد برش بزنید .