شیرینی سپه سالاری
مواد لازم
آرد نول400 گرم
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
پودر قند120 گرم
کره100 گرم
روغن قنادی100 گرم
هل (پودرشده)1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ2 عدد
زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چایخوری
ماست60 گرم
زعفران1 قاشق چایخوری
پسته (پودرشده)مقداری برای تزیین
طرز تهیه
در ظرفی، آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و دو بار الک کنید.
در ظرفی جداگانه، پودر قند را دو بار الک کنید؛
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
1. در ظرفی، کره، روغن قنادی، پودر قند و هل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود.
2. زرده تخم مرغ و زنجبیل را به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس ماست را به آن بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
3. مخلوط آرد را به تدریج به مایه بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرمی بهدست آید سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی بهدست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند؛
4. پس از این مدت، از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید سپس روی آنها مهر بزنید و نقش بیاندازید. شیرینیها را در سینی فر بچینید.
مراحل پایانی
با قلم موی مخصوص آشپزی، روی شیرینیها را به زعفران آغشته کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. سینی را بهمدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا شیرینیها بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بمانند تا شیرینیها خنک شود. شیرینی سپهسالاری آماده سرو است.