خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيريني_مارمالادي_بادامی 

    مواد لازم : 

    کره نرم و خرد شده / 185 گرم 

    وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري 

    شکر / 165 گرم يا سه چهارم پيمانه 

    زرده تخم مرغ / 2 عدد 

    پودر بادام / 60 گرم يا نصف پيمانه 

    آرد / 225 گرم يا يک و نيم پيمانه 

    بکينگ پودر / نصف قاشق چايخوري 

    مارمالاد تمشک يا زردآلو / 4 قاشق غذاخوري 

    رنده پوست ليموترش /1 قاشق چايخوري 

    طرز تهيه : 

    فررا با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم کنيد . کره ، وانيل ، شکر و زرده ها را در يک کاسه ي متوسط به کمک همزن برقي فقط تا حدي که با هم مخلوط شوند بزنيد . پودر بادام را اضافه کنيد . آرد و بکينگ پودر را با هم الک کرده و باساير مواد کاملا مخلوط نماييد . 

    سپس از مايه به اندازه ي يک قاشق چايخوري برداشته و در دستتان گرد کرده و به فاصله ي 5 سانتي متر از يکديگر درسيني قرار دهيد ( سيني نياز به چرب کردن ندارد ) . 

    با دسته ي يک قاشق چوبي يا با نوک انگشت حفره ي کوچکي به عمق يک سانتي متر و پهناي يک و نيم سانتي متر روي هر يک از شيريني ها ايجاد کنيد . 

    سپس مارمالاد را با رنده ي پوست ليموترش مخلوط کرده و به کمک يک قاشق چايخوري يا يک قيف کاغذي داخل حفره ها را پرکنيد . شيريني ها را به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سيني خنک کنيد . 

    اين شيريني در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداري است

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان