رول پتی بور وشیر عسلی
کره۱۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور۳ بسته پودر
کاکائو دو قاشق
شیرعسلی یک قوطی
طرز تهیه: کره رو آب کرده و شیرعسلی رو اضافه میکنیم بیسکویت را آسیاب کرده و به مواد اضافه می کنیم. حالا مواد رو نصف میکنیم نصف آنرا کنار گذاشته و بقیه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و به آن پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس هر دو مواد را جداگانه خوب ورز می دهیم و با وردنه پهن می کنیم و سپس روی هم قرار داده و یک بار وردنه را روی آن حرکت می دهیم تا به هم بپسبند سپس مواد را رول کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و سپس برش می زنیم و سرو می کنیم. نوش جان…