رولت کدو حلوایی
مواد اولیه : برای 5 نفر
تخم مرغ 3عدد (درشت)
شکر 1لیوان (سرخالی)
پوره کدو حلوایی 2سوم لیوان (سرخالی)
خامه فرم گرفته به میزان لازم
پودر قند 1چهارم لیوان
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
دارچین 1قاشق مرباخوری
آرد 3چهارم لیوان
طرز تهيه:
ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.
تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی شکسته و با همزن برقی به خوبی بزنید تا یکنواخت شود سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید.
حدود 5دقیقه با دور تند شکر و تخم مرغ را بزنید.
همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و 3مرتبه آن را الک کنید تا مخلوط شده و هوا بخورد.
حال پوره کدو را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
آرد را کم کم اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.
مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار دهید و 15تا20دقیقه صبر کنید تا پخته شود.
صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود سپس روی یک دستمال تمیز مقداری پودر قند بپاشید و کیک را بعد از پخته شدن روی آن قرار داده و بعد آن را رول کنید.
بعد از آنکه یک ساعت گذشت رول را باز کرده و روی رولت خامه بزنید و دوباره آن را ببندید و 1ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت زمان رولت را برش زده و سرو کنید!
نکات:
1)بهتر اسست بعد از تهیه رولت روی آن پودر قند بپاشید.
2)اگر کیک را داغ رول کنید میشکند.
3)دقت کنید ضخامت کیک داخل قالب زیاد نباشد چون موقع رول کردن کیک شکسته و خرد میشود.