خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت کدو حلوایی

    مواد اولیه : برای 5 نفر

    تخم مرغ 3عدد (درشت)

    شکر 1لیوان (سرخالی)

    پوره کدو حلوایی 2سوم لیوان (سرخالی)

    خامه فرم گرفته به میزان لازم

    پودر قند 1چهارم لیوان

    بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

    دارچین 1قاشق مرباخوری

    آرد 3چهارم لیوان

     

    طرز تهيه:

    ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.

    تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی شکسته و با همزن برقی به خوبی بزنید تا یکنواخت شود سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید.

    حدود 5دقیقه با دور تند شکر و تخم مرغ را بزنید.

     

    همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و 3مرتبه آن را الک کنید تا مخلوط شده و هوا بخورد.

    حال پوره کدو را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

     

    آرد را کم کم اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

     

    قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.

    مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر قرار دهید و 15تا20دقیقه صبر کنید تا پخته شود.

     

    صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود سپس روی یک دستمال تمیز مقداری پودر قند بپاشید و کیک را بعد از پخته شدن روی آن قرار داده و بعد آن را رول کنید.

     

    بعد از آنکه یک ساعت گذشت رول را باز کرده و روی رولت خامه بزنید و دوباره آن را ببندید و 1ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.

    بعد از گذشت زمان رولت را برش زده و سرو کنید!

     

    نکات:

    1)بهتر اسست بعد از تهیه رولت روی آن پودر قند بپاشید.

    2)اگر کیک را داغ رول کنید میشکند.

    3)دقت کنید ضخامت کیک داخل قالب زیاد نباشد چون موقع رول کردن کیک شکسته و خرد میشود.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان