کشمشی با طعم پرتقال
مواد اولیه:
آرد: 2 و نیم فنجان
آب پرتقال: 2 قاشق سوپخوری (تازه)
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری
وانیل: 1/2قاشق چایخوری
پوست پرتقال: 1قاشق چایخوری (رنده شده)
تخم مرغ: 1 عدد
شکر قهوهای: 1 فنجان
شکر: 1 فنجان
کره: 1فنجان (نرم شده)
شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی)
کرنبری: (خشک شده، آلبالو یا گیلاس یا کشمش) 1 پیمانه
طرز تهيه:.
کره و شکرها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامهای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکههای شکلات را اضافه کنید.
با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی فر که کاغذ روغنی داردد با فاصله بچیند. و در فر 180 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبههای شیرینیها طلایی شود