پاکتهای ونیزی
مواد خمیر
کره 200 گرم
تخم مرغ یک عدد
رنده پوست لیمو یک عدد
ماست 2 قاشق سوپخوری
آرد 375 گرم
مواد کرم
شیر 6 قاشق سوپخوری
شکر 50 گرم
کره 25 گرم
فندق تست شده 150 گرم
برای رویه
سفیده تخم مرغ یک عدد
شکر 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
کره و تخم مرغ و رنده پوست لیمو را با هم زن کمی زده. ماست و آرد را اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و به شکل مربع قالب بزنید. به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد کرم در وسط آن گذاشته و خمیر را به شکل پاکت ببندید. با قلمو روی شیرینی را سفیده تخم مرغ مالیده و کمی شکر دانه درشت بپاشید. شیرینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر گر شده با دمای 180 درجه بپزید.
طرز تهیه کرم
برای تهیه کرم همه مواد را با هم مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود