مافین_کشمش_و_گردو_
مواد لازم برای۱۲ نفر
روغن به مقدار لازم
آرد کامل ۱ پیمانه
آرد گندم ۱/۲ پیمانه
جو پرک ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ هم زده ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن کانولا ۳ قاشق چای خوری
کشمش ۱/۳ پیمانه
گردو (خرد شده) ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالبهای مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگپودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳- در یک کاسه متوسط، تخممرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخممرغ را یکباره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.
۴- کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالبهای مافین بریزید.
۵- آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود.
سایر نکات
این صبحانه را میتوانید یک شب قبل یا همان صبح درست کنید. مافین نوعی کیک است که با مواد ویژهای داخل آن را پر میکنند. ما در اینجا نوع گردو و کشمشی را انتخاب کردهایم.