خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #باقلوا گردویی ترکی

    500 گرم    آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی پزی

    3 عدد    تخم مرغ

    نصف پیمانه    شیر

    نصف پیمانه    روغن مایع

    3 قاشق غذاخوری    ماست

    200 گرم    کره

    500 گرم    گردو

    به مقدار کم     نمک

    مواد لازم برای شربت :

    4 پیمانه    شکر

    5 پیمانه    آب

    یک قاشق خوری   آب لیمو

    روش تهیه :

    آکاایران: ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر،  آب لیمو  را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.

    آرد، تخم مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست  را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند.

    خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس 5 خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.

     گردوی خرد شده را روی خمیر ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به صورت یک دست پخش شود. سپس 5 خمیر بعدی را باز کرده و رویگردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید.

    در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به صورت لوزی بریده و ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 300 درجه ی فارنهایت یا 150درجه ی سانتیگراد قرار دهید.

    امیدواریم با تهیه این باقلوای گردویی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان