خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خمیر فیلو

    آرد 225 گرم

    نمک یک دوم ق چ

    تخم مرغ زده شده 1 عدد

    روغن آفتاب گردان 2 ق س

    آب ولرم 150 میلی لیتر

    آرد و نمک را در ظرفی الک کرده در مرکز آن گودی ایجاد کنید. تخم مرغ زده شده را به همراه آب و روغن داخل گودی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ضربه بزنید تا چسبندگی آن از بین برود خمیر را روی یک حوله قرار دهید و یک کاسه وارونه روی آن بگذارید و 30 دقیقه در جای گرم استراحت دهید سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک باز کنید به طوری که بدون پارگی و نازک و یکدست باشد. این خمیر را می توانید به مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنید. خمیر را به اندازه دلخواه برش داده و با کره آب شده برس بزنید و روی هر تکه کاغذ روغنی انداخته و روی هم قرار دهید و در فریزر بگذارید و هنگام استفاده دو ساعت زودتر از فریزر خارج کرده و دوساعت در یخچال قرار دهید تا یخ زدایی شود و برای انواع شیرینی استفاده کنید.

    بهتر است خمیر را روی پارچه باز کنید و پارچه را آرد پاشی کنید. خمیر فیلو را با دقت و لطافت تهیه کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان