خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باقلوا لانه پرنده ای باقلوا لبنانی

    مواد لازم

    رشته کادایف ۲۵۰گرم

    کره آب شده ۱۲۵گرم

    پسته خرد شده ۱۰۰ گرم

    شکر ۲۵گرم

    پودر هل به میزان لازم

    مواد شربت

    شکر ۱ پیمانه

    آب نصف پیمانه

    عسل ۱/۴پیمانه

    زعفران غلیظ ۱ق غ

    مواد شربت را بن ماری کرده و وقتی یکدست شد روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید ۵دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید و زغفران را اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود.

    طرز تهیه باقلوا

    رشته کادایف را داخل کاسه ای با چنگال از هم باز کنید و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.از مخلوط داخل قالب مافین چرب شده قرار داده و با دست فشار دهید و شبیه لانه پرنده وسط آنرا گود کنید،در مرکز آن مقداری شکر،خلال پسته و هل مخلوط شده میریزیم و از مغز بادام،پسته و فندق برای تزیین روی باقلوا استفاده میکنیم.

    سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت بیست دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار میدهیم و تا داغ است شربت خنک شده را رپی آن میریزیم،یک ربع صبر کنید و بعد باقلوارو از داخل قالب جداکنید،نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان