باقلوا لانه پرنده ای باقلوا لبنانی
مواد لازم
رشته کادایف ۲۵۰گرم
کره آب شده ۱۲۵گرم
پسته خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر ۲۵گرم
پودر هل به میزان لازم
مواد شربت
شکر ۱ پیمانه
آب نصف پیمانه
عسل ۱/۴پیمانه
زعفران غلیظ ۱ق غ
مواد شربت را بن ماری کرده و وقتی یکدست شد روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید ۵دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید و زغفران را اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود.
طرز تهیه باقلوا
رشته کادایف را داخل کاسه ای با چنگال از هم باز کنید و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.از مخلوط داخل قالب مافین چرب شده قرار داده و با دست فشار دهید و شبیه لانه پرنده وسط آنرا گود کنید،در مرکز آن مقداری شکر،خلال پسته و هل مخلوط شده میریزیم و از مغز بادام،پسته و فندق برای تزیین روی باقلوا استفاده میکنیم.
سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت بیست دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار میدهیم و تا داغ است شربت خنک شده را رپی آن میریزیم،یک ربع صبر کنید و بعد باقلوارو از داخل قالب جداکنید،نوش جان