خوراک_بادمجان 🍆
🔴 مواد لازم 🔴
۹۰۰ گرم گوشت گاو
۲ عدد پياز
۲ عدد گوجه
۳۰ گرم کره
۳ عدد بادمجان متوسط
۶۰ گرم کره
۱ ليوان آب
مواد لازم روى خوراک
۱ عدد گوجه
۲ عدد فلفل سبز تند
نمک، فلفل سياه
🔵 طرز تهیه 🔵
بادمجان ها را پوست گرفته به دو نيم تقسيم کنيد. بوسيله قاشق چايخورى شکم بادمجان را خالى کنيد. مراقب باشيد سوراخ نشود. بادمجان ها را ۱۵ دقيقه در آب نمک خيس داده سپس بوسيله حوله کاغذى خشک کرده، با ۳۰ گرم کره نيم سرخ کنيد.
گوشت را مکعبى خرد کرده همراه ۶۰ گرم کره تفت دهيد. پياز را پوست گرفته ريز خرد کنيد. همراه گوشت تفت دهيد وقتى رنگ پياز و گوشت عوض شد. گوجه را پوست گرفته درشت کرده به مخلوط گوشتى بيفزاييد.
نمک و فلفل، آب را اضافه کرده زير ظرف را کم کنيد بگذاريد دوساعت آهسته آهسته بپزد.
بادمجان ها را در ظرف پيرکس کنار هم بچينيد. وسط هر بادمجان دو الى سه قاشق غذاخورى از مخلوط گوشتى ريخته، رويش گوجه حلقه شده و فلفل خرد شده بگذاريد. اگر از سس گوشت چيزى مانده بود آنرا هم لابه لاى بادمجانها پخش کنيد.در غير اينصورت يک قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى را با نصف استکان آب مخلوط کرده روى بادمجان ها بريزيد. ظرف را در فر داغ با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت بيست الى سى دقيقه قرار دهيد تا خوراک آماده شود.