آشپزی بارلین
کلوچه_کرم_دار_با_طعم_گلاب
مواد لازم:
40 گرم شکر
1 پیمانه آب ولرم
1 ق س پودر خمیر مایه
1 عدد تخم مرغ
40 گرم روغن مایع
400 گرم آرد
مواد لازم جهت کرم نان
4 عدد زرده تخم مرغ
100 گرم شکر
40 گرم آرد
2 /1 1 پیمانه شیر
2 /1 پیمانه گلاب
پودر پسته و پودر نارگیل برای تزیین
شربت برای رومال نان ها
طرزتهیه:
1 یک قاشق مربا خوری شکر را با آب ولرم و پود خمیر مایه مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. در یک ظرف همه مواد خمیر را باهم مخلوط کنید، سپس مایه خمیر به عمل آمده را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. البته آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت 2ساعت در جای گرم بگذارید.
2 در یک قابلمه زرده ها را با نیمی از شکر مخلوط کنید، آرد را به مخلوط اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها شیر و بقیه شکر را اضافه کنید و هم بزنید. حالا قابلمه را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. وقتی غلظت مواد به غلظت ماست شل رسید، گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
3 خمیر کلوچه را ورز دهید تا پف آن بخوابد، سپس آن را به ضخامت یک سانت باز کنید و خمیر را بهصورت دایره های یکسان برش دهید. مقداری از کرم را روی یک قسمت از هر کدام از خمیرها گذاشته و لبه روبهرویی را روی لبه دیگر آن قرار دهید. به کمک چنگال لبه ها را بههم فشار دهید. 20 دقیقه به کلوچه ها استراحت دهید، سپس با زره تخم مرغ و کمی زعفران آنها را رومال کنید. کلوچه ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بلافاصله بعد از اینکه کلوچه ها را از فر خارج کردید، مقداری از شربت روی نان ها بریزید و آنها را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.