كيك اسفنجى شكلاتى
مواد لازم:
آرد 130گرم
شکر150گرم
تخم مرغ 6عدد
وانیل نصف ق چ
بيکینک پودر 1ق چ
پودر کاکاءو 20گرم
آب جوش یک استكان
طرز تهیه:
تخم مرغها رو از قبل بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسن،بعد زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.سفیده رو میزنیم تا کف کنه و اگه ظرفو برعکس کردیم نریزه،نصف شکرو بهش اضافه میکنیم و بازم میزنیم تا یه بافت خامه ای پیدا کنه،زرده رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر میزنیم تا پوک و کرمی رنگ بشه،بعد به سفیده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم میزنیم،آرد و پودر کاکاءو و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و اروم اروم با تخم مرغا مخلوط میکنیم و با لیسک در یک جهت هم میزنیم که پفش نخوابه،یک استکان اب جوش هم کم کم اضافه میکنیم،در نهایت یک بافت پوک و پر از حباب باید داشته باشیم،داخل قالب رو چرب کرده یا کاغذ روغنی میندازیم،فر رو از قبل گرم میکنیم و مواد رو که داخل قالب ریختیم در دمای 180درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم،بهتره این میزان مواد در دو قالب جداگانه پخته شه،اینطوری بهتر پف میکنه،در طول مدت پخت هم در فر رو باز نکنید،فقط بعد از اتمام پخت با خلال دندون چک کنید که اگه مواد بهش نچسبید یعنی پخته مدت زمان پخت بستگی به قالب و دمای فر شما داره ولی قبل از 20 دقیقه به هیچ وجه نباید در فر رو باز کنید.