خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکویت  پنیری

    📝موادلازم:

    150 گرم آرد گندم

    ١٠٠گرم کره

     ۵٠ گرم پنیرمثلثی کاممبر

     ۵٠ گرم پنیر گودا

     10 گرم پسته ریزخرد شده

     ١٠ گرم کنجد

     ١٠ گرم بادام زمینی ریزخرد شده

     20 میلی لیترخامه 

     ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید شیرین 

     ¼ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز  

    ¼ گرم جوزرنده شده 

     ١ عدد تخم مرغ 

     ٢ گرم بکینگ پودر 

    🍴طرز تهیه:

     فررا با حرارت حدود 180-200 درجه سانتی گراد و۴٠٠تا٣۵٠ درجه فارنهایت روشن کنید.

    تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده وپسته ، بادام زمینی، کنجد را هم درظرفی بریزید.هردوپنیررا به قطعات کوچک خرد کنید. 

    آرد گندم ، پودرپخت ،کمی پودر فلفل سفید وفلفل قرمزرا باهم ترکیب کرده وبا هردو کره ونیمی از تخم مرغ را درمیکسربریزید وترکیب کنید.تا خمیری نرم وصاف شود.خامه را درباقی تخم مرغ زده ومخلوط کنید. خمبررا نیم ساعت در یخچال قراردهید. خمیر را از یخچال خارج کرده با دست کمی ورز دهید.، تا زمانی که خمیرنرم  شود. خمیر راروی کاغذ پوستی به ضخامت 3-4 میلی متربازکنیدوبه شکلهای دلخواه برش بزنید. 

    روی کاغذ پوستی  با فاصله قرار داده وروی آن را با یک برس از تخم مرغ زده شده روی خمیرها را پوشش دهید.کمی از آجیل های خرد شده را برای تزیین روی خمیرها بپاشید.سینی را توی فرقرارداده تا طلایی شود

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان