بیسکویت پنیری
📝موادلازم:
150 گرم آرد گندم
١٠٠گرم کره
۵٠ گرم پنیرمثلثی کاممبر
۵٠ گرم پنیر گودا
10 گرم پسته ریزخرد شده
١٠ گرم کنجد
١٠ گرم بادام زمینی ریزخرد شده
20 میلی لیترخامه
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید شیرین
¼ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
¼ گرم جوزرنده شده
١ عدد تخم مرغ
٢ گرم بکینگ پودر
🍴طرز تهیه:
فررا با حرارت حدود 180-200 درجه سانتی گراد و۴٠٠تا٣۵٠ درجه فارنهایت روشن کنید.
تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده وپسته ، بادام زمینی، کنجد را هم درظرفی بریزید.هردوپنیررا به قطعات کوچک خرد کنید.
آرد گندم ، پودرپخت ،کمی پودر فلفل سفید وفلفل قرمزرا باهم ترکیب کرده وبا هردو کره ونیمی از تخم مرغ را درمیکسربریزید وترکیب کنید.تا خمیری نرم وصاف شود.خامه را درباقی تخم مرغ زده ومخلوط کنید. خمبررا نیم ساعت در یخچال قراردهید. خمیر را از یخچال خارج کرده با دست کمی ورز دهید.، تا زمانی که خمیرنرم شود. خمیر راروی کاغذ پوستی به ضخامت 3-4 میلی متربازکنیدوبه شکلهای دلخواه برش بزنید.
روی کاغذ پوستی با فاصله قرار داده وروی آن را با یک برس از تخم مرغ زده شده روی خمیرها را پوشش دهید.کمی از آجیل های خرد شده را برای تزیین روی خمیرها بپاشید.سینی را توی فرقرارداده تا طلایی شود