شیرینی_لقمه ای مخصوص_عید_نوروز
🔴مواد لازم برای۱۰ نفر🔴 🍫
آرد قنادی ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آب سرد ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
🔴طرز تهیه🔴 🍪
۱- اول پودر قند و کاکائو و آرد رو الک کنید.
۲- در کاسه ای بریزید و کره سرد مکعبی خرد شده را بهش اضافه کنید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدیدش.
۳- ورز ندید و چنگ نزنید که شیرینی خشک و سفت می شود. فقط با نوک انگشت در حدی که مثل خرده های نان بشود.
حالا بهش آب سرد رو اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید.
۴- نیازی به استراحت نداره. با یک قاشق چایخوری دونه دونه از خمیر قدر فندق بردارید و توی دست گرد کنید و توی سینی بگذارید. نیازی به کاغذ روغنی نیست. می توانید خیلی کم ته سینی رو چرب کنید. با کره با روغن جامد یا اسپری.
۵- با کمی فاصله توی سینی بچینید و یکی یکی رویشان با چنگال طرح بندازید.توی فری که با دمای 160 درجه از 15 دقیقه جلوتر روشنش کرده اید به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید و حواستون باشه که ممکنه زمان متغیر باشه برای یکی از فرهای من که درست کردم 7 دقیقه کافی بود.
🔴سایر نکات🔴 🚦
نکته مهم شیرینی های نوروز این است که حتما باید با ترازو و دقیق اندازه گیری بشود تا نتیجه خوب باشد
این شیرینی را می توانید هم وانیلی و هم شکلاتی درست کنید
اگه وانیلی بود که هیچ. طبق دستور پیش برید
اما اگه خواستید شکلاتی یا با طعم قهوه درست کنید باید 3 قاشق از آرد دستور کم کنید و جایش 3 قاشق پودر کاکائو بزنید.