پشمک_حاج_عبداله
مواد لازم:
کاکائو سیاه 200 گرم (اگر کم شیرین دوست دارید میتونید از کاکائو 75 درصد یا تلخ استفاده کنید )
پشمک آماده به میزان لازم
روغن مایع نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا کاکائو بصورت بن ماری یا با ماکرو آب کنید و بعد روغن مایع اضافه کنید (اگر با ماکرو آب کنید چون بخار آب وارد کاکائو نمیشه نیازی به روغن مایع ندارید) وقتی کاکائو روان شد هم میتونید داخل قیف بریزید و هم با قاشق کوچیک توی قالبهای سیلیکونی بریزید ( برای اینکه کاکائو ته نشین نشه اصلا قالب چرب نکنید ) از زیر قالب با نیشگون گرفتن حفره ها کاری کنید که دیواره های قالب کاکائویی بشه و کاکائو بالا بیاد بعد بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره ،اگر دیواره نازک باشه موقع خارج کردن از قالب میشکنه پس به اندازه بزرگی و کوچیکی قالب دقت کنید و کاکائو کم نریزید.
بعد از سرد شدن کاکائو ها پشمک با دست وارد حفره وسط کاکائو کنید و کمی فشرده کنید، بقیه کاکائو آب شده رو روش بریزید و دوباره بزارید یخچال تا سفت بشه، براحتی با فشار دادن قالبها از زیر کاکائو مغزدار شما بیرون میاد و آماده میل کردن ست.
نوش جان 😋 😘
من روغن مایع نریختم
