خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پشمک_حاج_عبداله 

    مواد لازم:

    کاکائو سیاه 200 گرم (اگر کم شیرین دوست دارید میتونید از کاکائو 75 درصد یا تلخ استفاده کنید )

    پشمک آماده به میزان لازم

    روغن مایع نصف قاشق چایخوری 

    طرز تهیه : 

    ابتدا کاکائو بصورت بن ماری یا با ماکرو آب کنید و بعد روغن مایع اضافه کنید (اگر با ماکرو آب کنید چون بخار آب وارد کاکائو نمیشه نیازی به روغن مایع ندارید) وقتی کاکائو روان شد هم میتونید داخل قیف بریزید و هم با قاشق کوچیک توی قالبهای سیلیکونی بریزید ( برای اینکه کاکائو ته نشین نشه اصلا قالب چرب نکنید ) از زیر قالب با نیشگون گرفتن حفره ها کاری کنید که دیواره های قالب کاکائویی بشه و کاکائو بالا بیاد بعد بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره ،اگر دیواره نازک باشه موقع خارج کردن از قالب میشکنه پس به اندازه بزرگی و کوچیکی قالب دقت کنید و کاکائو کم نریزید.

    بعد از سرد شدن کاکائو ها پشمک با دست وارد حفره وسط کاکائو کنید و کمی فشرده کنید، بقیه کاکائو آب شده رو روش بریزید و دوباره بزارید یخچال تا سفت بشه، براحتی با فشار دادن قالبها از زیر کاکائو مغزدار شما بیرون میاد و آماده میل کردن ست.

    نوش جان 😋 😘

    من روغن مایع نریختم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان