خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک پرتقال

     

    آرد 2 و نیم لیوان  .  شکر 1 و نیم لیوان  .  تخم مرغ 3 عدد   .  بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    آب پرتقال 2/3 لیوان  .  روغن 2/3 لیوان .  نمک 1/8 قاشق چایخوری  .  پوست پرتقال مقداری

     

    کیک پرتقالی

     

    طرز تهیه : روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس مقدار کمی رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنید.

     

    آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید ، اب پرتقال را نیز در این فاصله اضافه کنید ( به این صورت که کمی آرد و کمی اب پرتقال مجدد کمی ارد و کمی اب پرتقال و … تا تمام شوند ، یکنواخت و آرام مخلوط کنید ).

     

    کیک پرتقالی

     

    ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید ( 30 دقیقه اول پخت در فر را برای چک کردن باز نکنید ).

     

    پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و روی ان پودر قند بپاشید ، برش بزنید و به همراه خامه و … سرو کنید.

     

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید ، این کیک بسیار خوشمزه و تهیه ان بسیار آسان است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان