خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی_خرمایی  

    مخصوص_عید_نوروز

    📣در این شیرینی چون شکر به کار نرفته است و روغن کمی دارد و آرد آن هم سبوس‌دار است یک شیرینی خوشمزه‌ی رژیمی محسوب می‌شود. شیرینی خرمایی با این ادویه‌ها برای زمستان بسیار مقوی است.

    🔴مواد اولیه🔴 🍯

    ادویه: زیره- رازیانه- فلفل سیاه- تخم گشنیز- زنجفیل- دارچین دو قاشق غذاخوری 

    مغز گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری 

    آرد سبوس‌دار  250 گرم 

    شیر  یک پیمانه 

    روغن مایع  یک سوم پیمانه 

    خمیر مایه  1 قاشق غذاخوری 

    نمک  کمی 

    خرما  200 گرم بدون هسته 

    کنجد  2 قاشق غذاخوری 

     

    🔴طرز تهیه🔴 🍩

    * ابتدا خمیر مایه را در کمی آب جوش حل کرده و به آن نمک می‌زنیم و بیست دقیقه استراحت می‌دهیم تا خمیر مایه آماده شود.

    * برای درست کردن ادویه‌ی مخصوص می‌توانید از هر کدام یک قاشق مرباخوری مخلوط کنید سپس دو قاشق غذاخوری از مخلوط آن را برای درست کردن شیرینی کنار بگذارید (البته قبلاً همه‌ی آن‌ها باید به صورت پودر آماده شود.) 

    * در ظرفی، آرد را ریخته یک قاشق از ادویه‌ی مخصوص را به آرد اضافه کرده، شیر و روغن مایع و خمیر مایه را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. خمیر نباید به دست بچسبد و زیاد هم خشک شود. اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی شیر.

    * خمیر را داخل نایلون گذاشته و دو یا سه ساعت استراحت می‌دهیم تا وربیاید.

    * در این مدت خرما را آماده می‌کنیم. خرما را پوست گرفته و هسته آن را خارج کرده و با گردوی خرد شده و کنجد و یک قاشق ادویه که باقی مانده خوب مخلوط می‌کنیم.

    * وقتی خمیر آماده شد از خمیر گلوله‌های کوچکی بر می‌داریم و داخل آن را با خرمای آماده شده پر می‌کنیم و در سینی فر می‌چینیم. سینی را در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا بپزد.

    * در این شیرینی چون شکر به کار نرفته است و روغن کمی دارد و آرد آن هم سبوس‌دار است یک شیرینی خوشمزه‌ی رژیمی محسوب می‌شود. شیرینی خرمایی با این ادویه‌ها برای زمستان بسیار مقوی است.

    * اگر ذائقه‌تان این ادویه‌ها را نمی‌پسندد، می‌توانید فقط از دارچین و زنجفیل و یا فقط دارچین استفاده کنید. البته این شیرینی چون کاملاً سنتی است و با آرد سبوس‌دار درست می‌شود با این ادویه بسیار خوشمزه می‌شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان