مینی کیک شکلاتی با طعم_فصل
مواد لازم براي 4 نفر
100 گرم مارگارین
100 گرم شکر قهوهای
130 گرم شکر سفید
2 عدد تخممرغ درشت
180 گرم آرد
30 گرم نشاسته ذرت
1 ق چ بیکینگپودر
1 ق چ پودر دارچین
2 /1 ق چ پودر جوز هندی
60 گرم پودر کاکائو
3 /1 پیمانه ماست
4 /1 ق چ جوششیرین
200 گرم پوره کدوحلوایی بخار پز شده
به میزان لازم شکلات شیری
به میزان لازم شکلات های قالبی رنگی
طرز تهیه:
1. ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالبهای 10 سانتی را چرب کنید.
2. در یک کاسه آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوششیرین، دارچین ، جوز هندی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده و در یک ظرف مناسب بریزید.
3. در یک کاسه دیگر مارگارین و شکرها را بریزید و آنها را خوب بزنید تا کرمی شکل شوند. حال تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید و بعد از هر تخممرغ مواد را خوب مخلوط کنید.
4. حال ماست را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را در دو مرحله به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
5. از مایه حاصل، داخل قالبها بریزید و پر کنید، سپس آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها کاملا بپزند، سپس آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.
6. بعد از خنک شدن کیکها، آنها را از قالبهایشان جدا کنید و با شکلات شیری و شکلات رنگی تزیین کنید.