کیک تولد...
پایه کیک شیفون بوده
شیفوووون شکلاتی...
تخم مرغ پنج عدد درشت
شکر یک پ
آرد دو نیم.پ سرخالی
کاکائو مالزی 5ق غ
روغن مایع یک چهارم پ
آب یک چهارم پ دو ق بیشتر
وانیل مایع یک ق م
اسانس نارگیل دو قطره
پکینگ.پودر دو ق م سرصاف
دو عدد سفیده تخم مرغ را جدا کرده و.مابقی را با زرده های مانده به همراه شکر و اسانس بزنید تا خوب حجم بگیرد و رنگ آن به سفید نزدیک شود بعد آب و روغن مایع را ریخته و در حد مخلوط شدن هم زده و مواد خشکی را که سه مرتبه الک کرده ایم را اضافه کرده و آرام هم زده تا مخلوط شود و بعد سفیده هایی را که جدا گذاشته بودیم میزنیم.تا فرم بگیرد
فرم که گرفت به مواد اضافه کرده و دورانی هم زده تا با مواد یکدست مخلوط شود و در قالبی که کاغذ انداخته و.کمی چرب کرده ایم ریخته در فر 180درجه که یک ربع قبل گرم شده می پزیم
این مقدار برای قالب مربع 30در30سانت مناسب است و برای داشتن کیک به همین ارتفاع به دو عدد کیک.نیاز داریم
این کیک بافت اسفنجی دارد
بعد از پخت کیک.را لایه لایه کرده و روی لایه اول شربت ریخته و.کمی خامه و.روی خامه موز و.گردو ریخته و.لایه دوم را میگذاریم تا لایه آخر کار را تکرار کرده ولی لایه آخر را فقط شربت داده و.بعد یک.لایه ضخیم خامه روی کیک.و اطراف کیک زده و.صاف میکنیم...
این کیک بعد از خامه کشی یک.لایه بریلو ریخته شده بعد روی آن تزیین نهایی شده دیواره کیک.هم با خمیر فوندانت درست شده..
شربت روی کیک می تواند آب کمپوت آناناس و یا یک پ شکر را با نصف پ بیشتر آب بجوشانید چند دقیقه و.چند قطره گلاب یا اسانس دلخواه را ریخته و.برای روی کیک استفاده میکنیم