خانه
692K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک_درختی

    مواد لازم کیک

    کره ۲۰۰ گرم

    شکر یک لیوان

    تخم مرغ ۴ عدد

    آب یک لیوان

    آرد یک لیوان

    نشاسته ۳ ق غ

    پکینک پودر یک ق چ

    وانیل کمی

    دارچین یک ق غ

    مواد لازم کارامل روی کیک

    ۱۰ ق غ شکر

    طرز تهیه

    سفیده و زرده تخم مرغهارا جدا کنید

    شکر و کره را با همزن بزنید تا سفید شود حدود ده دقیقه

    زرده را به کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید 

    آب را اضافه و هم بزنید

    آرد و نشاسته و وانیل و با هم الک کنید و به زرده ها و کره اضافه کنید

    سفیده هارا هم بزنید تا از ظرف نریزد 

    سفیده هارا هم به بقیه مواد اضافه و هم بزنید

    مواد را دوقسمت کنید به یک قسمت دارچین را اضافه کنید 

    ته قالب کیک را کاغذ روغنی بندازید و دو قاشق غ از مایه کیک سفید داخل قالب بریزید و پنج دقیقه درگریل فر بگذارید و بیرون آورده اینبار دو ق غ از مایه دارچینی بریزید و دوباره پنج دقیقه در فر بگذارید 

    اینکار و لایه لایه دوازده بار تکرار کنید

    تا مایه کیک تمام شود

    وقتی خنک شد از قالب بیرون آورده پودر قند بپاشید و کارامل را بگذارید

    شکر کارامل را در تابه روی حرارت بدون هم زدن بگذارید تا حل شده و طلایی شود 

    روی یک لیوان را کاغذ روغنی بکشید و در بشقاب از پهلو بگذارید با قاشق از کارامل روی لیوان بصورت راه راه کارامل بریزید و بگذارید تا خنک شود و کاغذ را از کارامل جدا کتید و روی کیک بگذارید

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان