#کیک_درختی
مواد لازم کیک
کره ۲۰۰ گرم
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آب یک لیوان
آرد یک لیوان
نشاسته ۳ ق غ
پکینک پودر یک ق چ
وانیل کمی
دارچین یک ق غ
مواد لازم کارامل روی کیک
۱۰ ق غ شکر
طرز تهیه
سفیده و زرده تخم مرغهارا جدا کنید
شکر و کره را با همزن بزنید تا سفید شود حدود ده دقیقه
زرده را به کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید
آب را اضافه و هم بزنید
آرد و نشاسته و وانیل و با هم الک کنید و به زرده ها و کره اضافه کنید
سفیده هارا هم بزنید تا از ظرف نریزد
سفیده هارا هم به بقیه مواد اضافه و هم بزنید
مواد را دوقسمت کنید به یک قسمت دارچین را اضافه کنید
ته قالب کیک را کاغذ روغنی بندازید و دو قاشق غ از مایه کیک سفید داخل قالب بریزید و پنج دقیقه درگریل فر بگذارید و بیرون آورده اینبار دو ق غ از مایه دارچینی بریزید و دوباره پنج دقیقه در فر بگذارید
اینکار و لایه لایه دوازده بار تکرار کنید
تا مایه کیک تمام شود
وقتی خنک شد از قالب بیرون آورده پودر قند بپاشید و کارامل را بگذارید
شکر کارامل را در تابه روی حرارت بدون هم زدن بگذارید تا حل شده و طلایی شود
روی یک لیوان را کاغذ روغنی بکشید و در بشقاب از پهلو بگذارید با قاشق از کارامل روی لیوان بصورت راه راه کارامل بریزید و بگذارید تا خنک شود و کاغذ را از کارامل جدا کتید و روی کیک بگذارید
نوش جان