خانه
692K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نعلی

    آرد 120 گرم

    پودر هل نصف قاشق چایخوری 

    تخم مرغ 1 عدد

    پودر شکر 50 گرم

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    کره 70 گرم

    شکلات تخته ای برای تزیین

    کره از قبل نرم شده را با پودر شکر مخلوط کنید و 5 تا 7 دقیقه با هم زن بزنید تا یکدست شود و پودر شکر کاملا حل شود. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه با هم زن بزنید. آرد را سه بار الک کرده و به مواد کم کم اضافه کنید و هر بار با هم زن خوب به هم بزنید تا گلوله نشود. اواخر اضافه کردن آرد بدون هم زن مواد را مخلوط کنید.

    سپس مواد را داخل نایلون قرار داده در یخچال برای نیم ساعت بگذارید. بعد از این مدت زمان از خمیر مقداری برداشته و رول کنید و بعد به شکل نعل خم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن میچینیم. سفیده تخم مرغ را کامل بزنید و با برس روی شیرینی ها بمالید. سینی فر را داخل فری که با دمای 175 درجه از قبل گرم شده قرار دهید و صبر میکنیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود. روی شیرینی ها لازم نیست زیاد تغییر رنگ دهد. پس از پخت نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک شوند. مقداری شکلات ذوب کرده و نوک نعلها را داخل شکلات میزنیم و دوباره داخل یخچال گذاشته تا شکلاتها ببندد. به جای کره از روغن جامد هم میتوان استفاده کرد. این خمیر راحت تهیه میشود و میتوان با قالبها و شکلهای مختلف از آن شیرینی تهیه کرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان