خانه
692K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    روش فرم دهی سفیده تخم مرغ:

    هم زدن سفیده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب های هوا ایجاد شود و در نهایت شیرینی را حجیم و پوک کند . پس برای آن که سفیده کاملاً صحیح زده شود باید نکات زیر را رعایت کنید :

    سفیده باید تازه و خنک باشد( در یخچال باشد) .

    سفیده نباید حاوی ذره ای از زرده باشد .

    وسایلی که سفیده را با آن می زنید باید تمیز و فاقد چربی باشند .

    سرعت هم زدن زیاد باشد زیرا در غیر این صورت آب می اندازد .

    فاصله میان زدن سفیده و مصرف آن باید کم باشد درغیر این صورت آب می اندازد .

    برای سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگ آن را تیره می کند .

    در مواردی که شکر به سفیده اضافه می شود باید بعد ازاین که کمی سفیده را زدیم و سفت شد ؛ شکر را قاشق، قاشق اضافه کنیم .

    سفیده زده شده ، وقتی آماده است که اگر با نوک چاقو روی آن خط بیاندازیم آن خط تا چند دقیقه باقی بماند .

    روش فرم دهی زرده تخم مرغ:👇👇👇

    هم زدن زرده ، به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب های هوا ایجاد شود که در نتیجه شیرینی را سبک می کند ، برای این کار باید نکات زیر را مورد توجه قرار داد .

    زرده باید تازه و خنک باشد .

    زرده باید با سرعت زیادی زده شود .

    در زرده نباید سفیده وجود داشته باشد .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان