آموزش شيريني پاييزي
مواد لازم:
کره نرم 200 گرم
پودر شکر 100 گرم
تخم مرغ درشت 1 عدد
وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سر خالی
آرد حدود 350 گرم
رنگ ژله ای قرمز و سبز و زرد و نارنجی
طرز تهیه:
کره نرم با پودر شکر هم میزنیم تا شکر به خورد کره بره،بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،حدود 350 گرم آرد با بیکینگ پود الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم، اصلا با دست ورز ندید و در آخر با نوک انگشتان خمیر جمع کنید و داخل مشما بزارید ،به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدید.
سپس خمیر روی مشما بصورت یک دایره باز کنید و به 5 قسمت تقسیم کنید، 4 قسمت به رنگهای سبز و زرد و نارنجی و قرمز در بیارید و قسمت پنجم بدون رنگ بزارید،برای ترکیب خمیر با رنگ فقط از نوک انگشتان استفاده کنید و زیاد ورز ندید،بهتره بعد از رنگ آمیزی خمیر ها دوباره توی مشما بزارید و 10 دقیقه داخل یخچال استراحت بدید تا روغن نیوفته ،بعد از خمیر ها گلوله کوچک هم اندازه گردو درست و بطور نا منظم با کمی فاصله کنار هم بچینید (دقت کنید رنگهای شبیه هم کنار هم نیوفته و اینکه اندازه گلوله ها نا مساوی باشه)
روی گلوله های خمیر یه مشما باز کنید و وردنه بکشید و به قطر 3 میلی متر خمیر باز کنید، به کمک کاتر برگ کیپ تا کیپ خمیر قالب بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی داره با فاصله برگها رو بچینید، باقیمانده خمیر بدون مخلوط کردن فقط کنار هم بزارید و کمی از اطراف فشرده کنید و دوباره وردنه بکشید و قالب بزنید تا تموم بشه
در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 8 دقیقه بپزید،منتظر تیره شدن زیر شیرینی نشید چون پخت زیاد باعث سفت شدن و تغییر رنگ شیرینی ها میشه