شیرینی_تبریزی
مواد لازم:
کره نصف پیمانه (80gr)
پودر قند 1/4پیمانه
هل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری
آرد 1پیمانه(105gr)
پودر پسته برای تزیین
فر را روی 300fتا گرم شود کره و پودر قند را با همزن بزنید تا لطیف شود هل ,بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود خمیر را بصورت توپ های کوچک درآورید وروی آنها را با کارد طرح دهید کمی پودر پسته بپاشید
ته سینی شیرینی پزی را بدون اینکه چرب کنید ,کمی آرد بپاشید و شیرینی ها را روی سینی فر چیده ودر طبقه وسط فر قرار دهید تا به مدت 10_12دقیقه بماند سینی را از فر بیرون آورید بعد از 2دقیقه شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شود.
نکته
در صورتی که خمیر به دستتان چسبید مقداری آرد اضافه کنید
دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهد بنابر این به حرارت وزمان پخت توجه لازم را داشته باشید
شیرینی را در ظرف در بسته و در جای خشک نگهداری کنید