خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_تبریزی 

    مواد لازم:

    کره نصف پیمانه (80gr)

    پودر قند 1/4پیمانه

    هل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری 

    آرد 1پیمانه(105gr)

    پودر پسته برای تزیین

    فر را روی 300fتا گرم شود کره و پودر قند را با همزن بزنید تا لطیف شود هل ,بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود خمیر را بصورت توپ های کوچک درآورید وروی آنها را با کارد طرح دهید کمی پودر پسته بپاشید 

    ته سینی شیرینی پزی را بدون اینکه چرب کنید ,کمی آرد بپاشید و شیرینی ها را روی سینی فر چیده ودر طبقه وسط فر قرار دهید تا به مدت 10_12دقیقه بماند سینی را از فر بیرون آورید بعد از 2دقیقه شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شود. 

    نکته 

    در صورتی که خمیر به دستتان چسبید مقداری آرد اضافه کنید

    دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهد بنابر این به حرارت وزمان پخت توجه لازم را داشته باشید 

    شیرینی را در ظرف در بسته و در جای خشک نگهداری کنید 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان