خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کاپ کیک توپی بخارپز

    مواد لازم:

    تخم‌مرغ: 3 عدد

    شکر: 150 گرم

    شیر: 150 میلی لیتر

    آرد: 300 گرم

    بکینگ‌پودر: 3 قاشق چایخوری

    پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

    مارمالاد یا شکلات نوتلا: 4 قاشق غذاخوری

    وانیل: نصف قاشق چایخوری

    رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری

    شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    تعدادی کاسه کوچک مقاوم در برابر حرارت

    روش تهیه:

    1 - یک قابلمه را تا ارتفاع نصف کاسه‌های کوچک آب کرده و روی حرارت اجاق داغ کنید. 

    2 - تخم مرغ‌ها را به اندازه‌ای که به خوبی سبک شود و کف کند،‌ بزنید. شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهید تا سبک شود. شیر را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را داخل مایه ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یک‌دست شود.

    3 - خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را با یک قسمت مخلوط کنید. به خمیر کاکائویی 3 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا غلظت هر دو خمیر یکی شود. خمیرها را در قیف بریزید. کاپ کیک‌ها را در کاسه‌های کوچک گذاشته و یک‌سوم آن را با خمیر پر کنید. یک قاشق مرباخوری از مارمالاد یا نوتلا را روی آن ریخته و دوباره روی آن خمیر بریزید تا سه چهارم آن پر شود. با خمیر شکلاتی نقطه‌هایی روی کاپ‌کیک ایجاد کرده و کاسه‌ها را داخل آب جوش قرار دهید. در قابلمه را بسته و کیک‌ها را 12 تا 15 دقیقه بپزید.

    نکته: بهتر است به جای آرد سفید معمولی از آرد قنادی استفاده شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان