خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_لطیفه

    ارد صد گرم 

    شکر صد گرم

    تخم مرغ چهار عدد

    وانیل یک چهارم ق چ

    بکینگ پودر یک  ق چ

    خامه فرم گرفته 250گرم

    زرده وسفیده را ازهم جدا کرده سفید را انقدر میزنیم تا کاملا سفید وسفت شود شکر را کم کم اضافه میکنیم زرده ها را هم اضافه میکنیم وارام میزنیم تا پف سفیده نخوابد وانیل را هم اضافه میکنیم ارد وبکینگ پودر را سه بار الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم وبا قاشق دریک جهت هم میزنیم.کاغذ روغنی را کف سینی فر پهن میکنیم واز مواد قاشق قاشق با فاصله روی کاغذ ریخته وبه مدت ده دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 200قرارداده تا طلایی شود از فر خارج کرده کمی که خنک شد خامه را با قیف روی شیرینی زده ویک لایه دیگه شیرینی روی ان قرار میدهیم......

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان