خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باندت کیک شکلاتی 

    🌿 مواد لازم:

    کره نرم شده 240 گرم

    شکر دانه ریز 210 گرم

    تخم مرغ متوسط 4 عدد، زده شده

    آردِ آماده 150 گرم (همراه با بیکینگ پودر)

    پودر کاکائوی شیرین نشده 45 گرم

    شکلات نیمه شیرین (ساده) یا تلخ و شیرین (ساده) 150 گرم

    کره ی بدون نمک 3 قاشق سوپخوری

    گیلاس جهت سرو (اختیاری)

    🌿 دستورالعمل ها:

    فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب بانت حلقوی 23 سانتی متری را چرب کنید و در کف آن کاغذ پوستی (مخصوص شیرینی پزی) قرار دهید.

    برای تهیه کیک، کره و شکر را بزنید تا نرم و یکدست شود. به آرامی تخم مرغ ها را در آن بریزید سپس آرد و کاکائو را با آن مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا به خورد هم بروند. آن را درون قالب کیک آماده شده بریزید.

    کیک را به مدت 50 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر سیخ چوبی در آن فرو کنید کاملا تمیز بیرون بیاید.

    کیک را در همان قالب به مدت چند دقیقه خنک کنید و سپس آن را روی یک رک سیمی برگردانید تا خنک شود

    برای تهیه مواد تزئین، در یک بخارپز دو طبقه یا در کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار گرفته (تماس پیدا نکند)، به آرامی شکلات را ذوب کنید. کره را با آن مخلوط کنید. آن را روی سطح کیک ریخته و اجازه دهید از کناره های کیک پایین رود. در صورت تمایل آن را با گیلاس تزئین کنید.

    🍀 برای: 8 نفر

    🍀 زمان پخت : 70 دقیقه

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : کیک | کاپ کیک | مافین

    🍀 مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان