خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پاپیون🎀🎀🎀

    مواد لازم:

    یک لیوان شیر

    نصف پیمانه..روغن مایع

    نصف پیمانه..آب ولرم

    یک قاشق چایخوری  خمیر مایه

    دو قاشق غذاخوری شکر

    سفیده ی تخم مرغ یک عدد(زرده برا رو مال)

    یک قاشق چایخودی نمک

    آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد

    مواد داخلی خمیر

    کره وشکر به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    خمیر مایه را داخل شیر ولرم با شکر میریزیم تا عمل بیاد

    در ظرف دیگری روغن مایع آب ولرم سفیده ی تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم وبا همزن دستی میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند خمیر مایع عمل آوری شده را به مایع اضافه میکنیم آرد ونمک را کم کم به این مایع مخلوط کرده با دست هم میزنیم به اندازه ای آرداضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد خمیر را به ظرف تمیزی منتقل میکنیم و روشو با دستمال میپوشانیم به مدت یک ساعت تا خمیرمون دو برابر بشه بعد از یک ساعت خمیر را برداشته پف آن را میخوابونیم به اندازه ی گردو از خمیر را بر میداریم وبا وردنه به اندازه ی یک سانت باز میکنیم کره آب شده رو روی خمیر با برس میکشیم وروی آن شکر میپاشیم بعد، از یک طرف شروع میکنیم به لوله کردن خمیر بعد از لوله کردن از وسط خمیر را روی هم تا میکنیم وبا چاقو یه برش طولی از هر دو طرف به خمیر میدیم و خمیر رو باز میکنیم و در سینی فر چیده رو مال میکنیم و به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صدوهشتاد میپزیم اگه دوست داشتید میتونید بعد از اینکه از فر در آوردید در شیره ی غلیظی بزارید تا شیرین بشه اگر نه به همون صورت کم شیرین هم میتونید میل کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان