نان_مغزدار

موادلازم
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
خمیر مایه یک ق غ
دارچین یک ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ یک عدد
کره۱۵۰ گرم
آرد ۳/۵ لیوان
انجیر خشک دو عدد
فندق کمی
گردو کمی
کشمش کمی
کره برای روی نان یک ق
شیر ولرم و شکر و خمیر مایه و دارچین و تخم مرغ و وانیل وکره را با هم مخلوط کرده آرد را اضافه کنید و بگذارید یکساعت بماند
انجیر فندق گردو راخورد کنید اندازه ای که به دندان بیاید با کشمش و کمی شکر مخلوط کنید
و با یک سوم خمیر کامل مخلوط کتید
بقیه خمیر را باز کنید و خمیر مغز دار را بصورت لوله وسط خمیر ساده بگذارید و ببندید
در قالب مستطیلی مخصوص نان راکامل با کره چربکنید خمیر لوله شده را داخل قالب بگذارید
با کارد روی خمیر را برش عمودی بدید و دوباره خمیر را نیم ساعت بگذارید استراحت کن تا پف کند بعد در فر ۱۸۰ درجه بپزید تا روی آن طلایی شود از فر که بیرون آوردید روی نان را وقتی داغ است کره بمالید
نوش جان