خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نان_مغزدار

    موادلازم

    شیر یک لیوان

    شکر نصف لیوان

    خمیر مایه یک ق غ

    دارچین یک ق غ

    وانیل کمی

    تخم مرغ یک عدد

    کره۱۵۰ گرم

    آرد ۳/۵ لیوان

    انجیر خشک دو عدد

    فندق کمی

    گردو کمی

    کشمش کمی

    کره برای روی نان یک ق

    شیر ولرم و شکر و خمیر مایه و دارچین و تخم مرغ و وانیل وکره را با هم مخلوط کرده آرد را اضافه کنید و بگذارید یکساعت بماند

    انجیر فندق گردو راخورد کنید اندازه ای که به دندان بیاید با کشمش و کمی شکر مخلوط کنید

    و با یک سوم خمیر کامل مخلوط کتید 

    بقیه خمیر را باز کنید و خمیر مغز دار را بصورت لوله وسط خمیر ساده بگذارید و ببندید

    در قالب مستطیلی مخصوص نان را‌کامل با کره چرب‌کنید خمیر لوله شده را داخل قالب بگذارید

    با کارد روی خمیر را برش عمودی بدید و دوباره خمیر را نیم ساعت بگذارید استراحت کن تا پف کند بعد در فر ۱۸۰ درجه بپزید تا روی آن طلایی شود از فر که بیرون آوردید روی نان را وقتی داغ است کره بمالید

    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان