خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    برشتوک نخودچی

    آرد نخودچی 250 گرم

    روغن جامد 125 گرم

    پودر قند 125 گرم

    هل و دارچین نصف قاشق چایخوری

    پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری

    شکلات تخته ای 50 گرم

    پودر پسته برای تزیین 

    آرد سفید 50 گرم

    آرد سفید و آرد نخودچی را تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم زده تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.

    مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند و هل و دارچین را بیفزایید و مرتبا هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. در صورت استفاده از پودر کاکائو در این مرحله اضافه کنید.

    مواد را در سینی لوز ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کرده اید روی برشتوک ریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید.

    قالب را در یخچال گذاشته حدود نیم ساعت یا بیشتر بگذارید و بعد برشتوک ها را به صورت لوزی برش دهید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

    برشتوک را که قبلا برش زده اید با دقت از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

    نکات:

    پودر قند را داخل مواد الک کنید.

    در صورتی که مایه خیلی شل بود کمی آرد نخودچی را جداگانه تفت دهید و بعد به مخلوط اضافه کنید.

    در صورتی که برشتوک پس از گذاشتن در یخچال زیاد سفت شود در هنگام برش زدن خرد می شود.

    به شکلات ذوب شده 1 تا دو قاشق روغن مایع اضافه کنید تا روان تر شود و به راحتی روی برشتوک ریخته شود.

    برشتوک نخودچی مزه ای شبیه نان نخودچی دارد با این تفاوت که نیاز به پخت در فر نداردو باید در یخچال قرار گیرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان